NTR
Korte film online
logo

New Arrivals was een online competitie voor de korte film van de NTR i.s.m. het IFFR. Filmmakers konden hun korte film insturen voor het online open podium. 99% van alle ingezonden films werden online vertoond. De redactie selecteerde iedere maand een aantal inzendingen, waaruit de jury op zijn beurt een maandwinnaar koos.  De maandwinnaars werden op het International Film Festival vertoond. De uiteindelijke winnaar won een cheque van 1000 euro. In januari 2011 was de laatste editie te zien op het IFFR.  

Silent Things van Rob brown winnaar New Arrivals Award 2010

Bekijk de film online!

nieuws

Tijdens de New Arrivals verkiezing op het International Film Festival Rotterdam 2011 is de New Arrivals award van 1000 euro uitgereikt aan Rob Brown (UK) voor zijn korte film Silent Things.

Interview met winnaar New Arrivals 2009/2010: Robbert-Jan Vos

Dag Buurvrouw was vorige jaar de grote winnaar!

nieuws

Robbert-Jan Vos was vorig jaar de grote man tijdens het New Arrivals event op het International Film Festival in Rotterdam. Zijn korte film Dag Buurvrouw ging er namelijk met de New Arrivals Award 2009/2010 vandoor. Lees verder voor het interview van het IFFR met de maker.

New Arrivals verkiezing op International Film Festival Rotterdam 2011

Zondag 30 januari 2011 om 15:45 in LantarenVenster (Rotterdam)

nieuws

Het International Film Festival Rotterdam (IFFR) en de NTR nodigen u van harte uit voor de verkiezing van de winnaar van de New Arrivals competitie.

New Arrivals op International Film Festival Rotterdam 2011

Zondag 30 januari vanaf 15.45u in Lantaarn/Venster

nieuws

New Arrivals is een online platform voor korte films (<30 min) van de NTR in samenwerking met het International Film Festival Rotterdam. Filmmakers worden uitgenodigd hun korte films op te sturen. Alle voorrondes voor het seizoen 2010-2011 zijn geweest en de maandwinnaars bekend!

De Blauwe Bus van Sanne Kortooms publiekswinnaar New Arrivals 2010

nieuws

De film de Blauwe Bus van Sanne Kortooms heeft de meeste stemmen van het online publiek gekregen en heeft daarmee de publieksprijs van de New Arrivals online competitie 2010 gewonnen. De Blauwe Bus zal op het International Film Festival Rotterdam 2011 vertoond worden in het speciale New Arrivals programma op 30 januari in Lantaarn/Venster.

Plank van Billy Pols is winnaar van de 7e ronde New Arrivals

Board from Billy Pols winner 7th round New Arrivals

nieuws

De jury en het online publiek hebben de film Plank van Billy Pols gekozen als maandwinaar van de 7e ronde van de New Arrivals online competitie.

Stem op je favoriete New Arrivals 2010/2011

Tot 3 januari 2011 kan er gestemd worden voor de publieksprijs!

nieuws

Maar liefst 236 New Arrivals maken kans om de publieksprijs van New Arrivals 2010/2011 te winnen! Ga naar video's om ze te bekijken en je stem uit te brengen.

En de genomineerden zijn ....

Bekijk & stem hier op de New Arrivals-genomineerden van de zevende en tevens laatste ronde

nieuws

De nominaties van de zevende ronde van New Arrivals 2010 zijn bekend. Uit alle inzendingen heeft de redactie zeven films genomineerd

Twee winnaars 6e ronde New Arrivals online competitie

'Sta Ik' van Lisa Maduro en 'Landscape, semi surround' van Eriko Sonoda worden op IFFR 2011 vertoond

nieuws

De jury heeft de films 'Sta Ik' van Lisa Maduro en 'Landscape, semi surround' van Eriko Sonoda  gekozen als maandwinaars van de 6e ronde van de New Arrivals online competitie.